Breaking News

Popular News

Enter your email address below and subscribe to our newsletter

HAFTALIK REKLAM GÜNDEMİ

Share your love


Teslim alma sırası kuryelerde!
Pizza Hut’un tatil sezonunda kuryelere teşekkür etmek amacıyla başlattığı “tersine teslimat” kampanyası, müşteri memnuniyetini artırmak ve kuryelere duyulan minnettarlığı ifade etmek adına benzersiz bir yaklaşım olarak öne çıkıyor. Bu kampanya, Pizza Hut’un sadece müşterilere değil, aynı zamanda kendi çalışanlarına ve tedarik zinciri içinde yer alan diğer kuryelere yönelik sosyal sorumluluk bilincini vurguluyor.

https://mediacat.com/teslim-alma-sirasi-kuryelerde/

IMDb 2023’ün En İyi Filmlerini Açıkladı!

Bu yıl sinema dünyasına damga vuran ilk 10 yapıt açıklandı!
Oppenheimer’in 1.sırada yer aldığı listeyi sırasıyla Barbie, Guardians Of The Galaxy Vol.3, The Little Mermaid, John Wick:Chapter 4, The Super Mario Bros, Five Nights At Freddy’s, Spider-Man:Across The Spider-Verse, Killer Of The Flower Moon, The Flash 2023’ün en iyi filmleri arasında yer alıyor.

Hediye paketi kâğıdı dağıtan reklam panoları!

Hulu’nun interaktif kampanyası, hediye paketi kâğıtları aracılığıyla popüler yapımların sembollerini kullanarak etkili bir pazarlama stratejisi izliyor. Gut’un yaratıcı dokunuşlarıyla desteklenen açıkhava kampanyası, Amerika genelinde 11 reklam panosu üzerinden 5 farklı şehirde hedef kitlesine ulaşıyor. Bölgelere özel tasarlanmış hediye paketi kâğıtları, izleyicilere nostaljik ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. 31 Aralık tarihine kadar 15 bin hediye paketi kâğıdının hediye edilecek olması, kampanyanın geniş kapsamlı bir etki yaratma amacını gösteriyor. Bu tür yaratıcı yaklaşımlar, marka ile tüketiciler arasında bağ kurmayı güçlendirmekte ve hedef kitlenin zihninde kalıcı bir iz bırakmaktadır.

https://mediacat.com/hediye-paketi-kagidi-dagitan-reklam-panolari/

Finans Kongresi(2023) Etkinliği İçin Geri Sayım!

ODTÜ İşletme Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Finans Kongresi bu yıl 17. Kez düzenleniyor. 10-12 Aralık tarihlerinde düzenlenen Finans Kongresi etkinliğinde uzman isimler bulunacak.
İş dünyasında ve ekonomide uzman kişiler bilgileri, deneyimleri ve tecrübelerini sizlere aktarmak için geliyor!
ODTÜ İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen, QNB Finansbank’ın sponsor olduğu ve Branding Türkiye’nin medya sponsoru olduğu 17.Finans Kongresi 10-12 Aralık tarihinde gerçekleşecek.
Etkinlik ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ve tüm öğrencilerine açık olacak!

E-Ticarette Başarılı Olmanın Yolları Etkinliği!

Ticimax İle E-Ticaret sohbetleri ile E-Ticarette Başarılı Olmanın Etkinliği 19 Aralık 2023’te gerçekleşecek.
19 Aralık Salı günü saat 19.00-21.00 arasında Faydalı Sohbetler organizasyonuyla gerçekleşecek olan etkinlikte Murat Erdör, Hüseyin Kıvan Durmaz, Emrah Pamuk, Burcu Kaya, Fatih Balkan ve Bahriye Çetinkulum yer alacak.
E-Ticaret, süreçlerine dair, web sitesi, satış, ödeme, kargo, pazarlama, teşvikler ve iletişim gibi konuları, uzman isimler yanıtlamak için sizleri bekliyor!
Etkinlik, İzQ Girişimcilik Merkezi-İzmir’de ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Herkese Migros’tan Söyletecek Kampanya!

Migros’un “Migros’tan Söyle!” kampanyası, geniş ürün yelpazesi ve çeşitli uygulamalarıyla tüketicilere kolaylık sağlamayı vurguluyor. Rafineri imzalı kampanya, Tesher’ın “Jalebi Baby” şarkısını içeren müziği ve çeşitli markalara vurgu yaparak dikkat çekiyor. Kampanya, modern tüketicilere Migros’un geniş hizmet yelpazesini sunma amacını güçlü bir şekilde iletiyor.

Arçelik’ten Dünya Türk Kahvesi Günü’ne Özel Sürpriz!

Arçelik, Dünya Türk Kahvesi Günü’ne özel olarak tanıttığı Telve’siyle kahve tutkunlarını etkilemeyi başardı. Telve’nin zaman içindeki evrimi ve sunduğu teknolojik özellikler, geleneksel Türk kahvesini çağdaş bir deneyimle birleştirerek dikkat çekiyor. Bu reklam, Arçelik’in Türk kahvesi makinelerindeki öncü konumunu vurgulayarak marka sadakati oluşturmayı hedeflemektedir.

Devfest’23 Bursa İçin Geri Sayım!

Google Developer Groups Bursa, 9 Aralık Cumartesi günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde teknoloji tutkunları ve yazılım geliştiricileri bir araya geliyor!
20’den fazla uzman isim ve 1500’den fazla katılımcı ile DevFest’23 Bursa tüm teknolojik gelişmeler ve yenilikleri gündeme getiriyor.
Branding Türkiye’nin medya partneri olduğu ve Google Developer Groups Bursa tarafından gerçekleşecek etkinlikte, geleceğin teknolojilerini keşfetmek, ilham almak, uzman isimlerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak için festivale hemen kaydolabilirsiniz!
Etkinlik, Merinos Atatürk Kongre Ve Kültür Merkezi’nde, ücretsiz bir şekilde sizleri bekliyor!

Chipotle’den Peçete Çalan Müşterilere Peçetelik!

Chipotle’nin araç içi peçetelikleri, müşterilerin araçlarında peçete depolama alışkanlığını hedef alarak yaratıcı bir çözüm sunuyor. Vegan deriden yapılmış olması, markanın sürdürülebilir ve çevre dostu bir yaklaşım benimsediğini gösteriyor. Fiyatı biraz yüksek olsa da ücretsiz hediye kartı kampanyası, müşterilere çekici bir teklif sunuyor. Chipotle’ın bu özel ürünü, aynı zamanda popüler Güney Kore trendi olan mukbang yayıncılarına hitap ederek geniş bir kitleyi hedefliyor.

2023’ün En Değerli Markaları Açıklandı!

Interbrand tarafından her sene gerçekleştirilen Dünyanın En Değerli Markaları bu sene 2023 sonuçlarını açıkladı.
Sıralamada, marka değerini yüzde 4 arttırarak 502 milyar dolara çıkaran Apple, yine ilk sırada yer aldı.
316 milyar 659 milyon dolarla Microsoft listenin ikinci sırasında yer alırken listeyi devam ettiren isimler sırasıyla, Amazon, Google, Toyota, Samsung, Mercedes-Benz, Coca-Cola, Nike ve BMW ilk on sırada yer aldı.

https://www.pazarlamasyon.com/2023-un-en-degerli-markalari-aciklandi

Metin: İlayda Akdağ

Share your love
Ahmet BULDUR
Ahmet BULDUR
Articles: 36

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stay informed and not overwhelmed, subscribe now!